Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Vepřová panenka je mimořádně oblíbená nejen pro svůj nízký obsah tuku, ale také krásnou šťavnatost a jednoduchou přípravu. Díky kombinaci s jemnou slaninkou a grilovanou zeleninou navíc získává i punc luxusního pokrmu, ideálního i pro slavnostní oběd.
Panenka
Grilovaná zelenina
Příloha
Panenku posolíme a posypeme tymiánem. Nakrájíme na menší válečky o tloušťce asi 2 cm. Po obvodu ji obtočíme slaninkou a dáme péct na pánev na máslo, z každé strany asi 2-3 minuty. Cibulku a česnek nakrájíme a vhodíme do výpeku po masíčku. Pokud je třeba, přidáme trochu másla. Když cibulka zesklovatí, přidáme nakrájenou zeleninu a krátce opečeme cca 5 minut. Brambory vaříme asi 7 minut v osolené vodě. Potom je scedíme a na sucho, nebo jen s minimem oleje/másla opečeme a osolíme.