Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Vepřová panenka je příjemně křehké a libové maso, které při správné přípravě dokáže nabídnout velmi šťavnatý a chutný zážitek. Pokud ji navíc doplníme lehkým coleslaw, její chuť to ještě zvýrazní a my dostaneme jednoduchý a zdravý oběd či večeři.
Na 2 porce
Salát:
Maso potřeme olejem a vyválíme ho ve směsi koření. Na pánvi rozpálíme olej a maso opečeme z každé strany (z každé strany asi minutku) Potom ho přendáme do dvakrát přeloženého alobalu, uzavřeme a dáme do trouby na 180 st. C na 8-10 minut. Vyjmeme a necháme v alobalu odstát asi 10 minut. Pak jej opatrně rozbalíme - maso totiž pustilo šťávu, tak aby se nám nevylila. Šťávu přelijeme do pánve, kde jsme opekli maso, přidáme máslo a pokud je třeba i trochu vody (cca 50-100ml) a přivedeme k varu. Maso nakrájíme a přelijeme šťávou. Podáváme se salátem coleslaw.
Salát: Zelí si nakrájíme na jemné nudličky, posolíme, promícháme a necháme 10 minut odstát. Zelí pustí vodu, tu slijeme a přidáme zbylé ingredience a vše dobře promícháme.