Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Vepřová kotleta je maso s relativně nízkým množstvím tuku (zejména střední a zadní část) a obsahuje tak výrazně méně kalorií (i cholesterolu) jako mnohé jiné druhy vepřového masa. Se správným receptem z něj navíc získáte velmi šťavnatý a chutný pokrm.
Na 4 porce
Maso nasolíme a potřeme prolisovaným česnekem, opepříme a poprášíme z obou stran moukou. Na pánvi na oleji zprudka opečeme z obou stran tak, aby se maso zatáhlo a přendáme ho do hrnce na pečení. Zalijeme smetanou a jablečnou šťávou a navrch položíme kolečka oloupaného jablka. Přikryjeme a pečeme na 200S C 45 minut. Potom odkryjeme a necháme šťávu zredukovat asi 10-15 minut. Podáváme s opékanými bramborami.