Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Pečené pohankové lívance na slano jsou skvělým receptem na jednoduchou svačinu či snídani. Stejně dobře navíc chutnají i druhý den, takže se výborně hodí i do meal-prepu.
Lívance:
Dip:
Salát:
V míse smícháme všechny suroviny na lívance a necháme 15 minut odstát, aby se spojily. Zatím si rozmixujeme jogurt, sýr, prolisovaný česnek a sůl. Nakonec přimícháme posekanou petrželku. Formu na mafiny vytřeme máslem nebo olejem a vysypeme pohankovou moukou. Plníme směsí do poloviny. Pečeme v troubě při 200 st. C (180 u horkovzdušné trouby) asi 12-14 minut v horní části trouby. Podáváme s dipem a salátem.