Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Zapečený lilek s mozzarellou, rajčaty a parmezánem vypadá při troše snahy jak skutečně luxusní pokrm, ideální jako lehká zdravá večera během horkých letních dnů.
Na 3 porce
Lilky omyjeme, otřeme, odřízneme stonky a nakrájíme na kolečka o tloušťce cca 4-5 mm. Položíme je na plech vyložený papírem na pečení, potřeme olivovým olejem a posolíme. Pečeme v troubě na 200 ° C asi 10 minut. Rajčata zbavíme jaderníku a nakrájíme je na kolečka o tloušťce asi 2-3 mm. Česnek oloupeme a protlačíme. Když opečené lilky vychladnou, posypeme je jemně nastrouhaným parmezánem a trochou oregana. Jednu třetinu koleček lilku potřeme troškou česneku. Posolíme, přeložíme rajčetem a kolečkem mozzarelly. Pak to celé zopakujeme ještě jednou (neboli lilek-parmezán-rajče-mozzarella-lilek-parmazán ...) a celé to završíme dalším lilkem, mozzarellou, oreganem a parmezánem. Vzniklé "věže" vložíme do trouby rozehřáté na 180 ° C na 30 minut.