Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Problémem běžných koláčů je, že kvůli vysokému obsahu rychlých sacharidů nedokážou zahnat hlad, právě naopak – vybízejí k dalšímu jídlu. Mandlovo-maková bábovka tento problém řeší pomocí mandlové a makové mouky, které na rozdíl od té obyčejné (bílé) přinášejí množství vlákniny.
Měkké máslo vyšleháme s cukrem do pěny. Potom přidáme vaječná žloutky, makovou a mandlovou mouku. Z bílků a štipky soli vyšleháme tuhý sníh, který opatrně zapracujeme do těsta podbíráním. Formu vymažeme máslem a vysypeme mandlovou moukou. Troubu vyhřejeme na 180 st. C a pečeme asi 30 minut. Po upečení necháme bábovku vychladnout, teprve poté ji vyklopíme a krájíme.