Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Krůtí maso má nízký obsah tuku, je lehce stravitelné, nepodporuje usazování cholesterolu v cévách a je vhodné pro osoby s cévními a srdečními problémy. A ještě navíc ... chutná skvěle, zejména ve správném receptu. :-)
4 porce
Příloha:
Krůtí prsa rozřízneme na co největší plochu, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, posypeme bylinkami, srolujeme a převážeme potravinářským provázkem. Posolíme i vrch rolády a zprudka ji kratičko opečeme ze všech stran na pánvi. Potom roládu přendáme na plech s 200ml vody, pokrájenou slaninou a pokud nám zvýšily bylinky a stroužky česneku, přidáme je do pekáče. Prykryjeme alobalem a pečeme 40 minut, poté odkryjeme a dopékáme asi 15 minut nebo do měkka.
Čočku uvaříme al dente, každou zvlášť. Petrželku posekáme nahrubo. Ve sklenici rozmícháme sůl, med, olej a cotrónovú šťávu a zalijeme jí salát. Listy špenátu spaříme a přidáme k čočce. Hotové maso krájíme na plátky, položíme ho na salát a dozdobíme rajčaty. Pokud chceme, přidáme do salátu i kukuřici.