Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Mladý zelený hrášek je výborným zdrojem vitamínů E, K, C, D a skupiny vitamínů B. Jeho sladké zelené plody jsou v době jeho zrání fantastické a neměly by chybět v žádné kuchyni. Hrášek obsahuje bílkoviny a je také zdrojem kyseliny listové, železa, hořčíku, železa, zinku. Krémová polévka ze zeleného hrášku je jednoduchá a zvládne ji každý kuchař.
Hrášek v hrnci zalijte vodou, ale pouhých 2 cm nad ním. Přidáte-li hodně vody, polévka bude řídká. Povařte a postupně přidejte máslo, očištěnou rozpůlenou cibuli, rozmačkaný česnek, koření a vše spolu vařte do změknutí hrášku. Potom polévku pomixujte do hladka. Zjemněte smetanou a povařte, případně dolejte vodu, pokud je polévka velmi hustá. Dobrou chuť.