Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Fresh, chutný a dokonce i o něco zdravější recept než klasické smažené podkovičky.
Ingredience
Filety z kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi půl hodiny v chladničce. Mezitím na česnekové máslo utřeme měkké máslo s čerstvě prolisovaným česnekem a dobře osolíme, přikryjeme a dáme do chladničky. Rybí filé nakrojíme po 5 mm od sebe do hloubky asi 7mm, bohatě osolíme a ze všech stran potřeme paprikou. Nechte ještě půl hodiny v chladničce.
Rybí filé poprášíme trochou mouky a potřeme olejem a pečeme v troubě na 175 ° C asi 10-15 minut. Přendáme na talíř, přidáme na filet česnekové máslo a podáváme s bramborovým salátem, vařenými bramborami s petrželkou a zeleným salátem.