Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Máte v oblibě netradiční jídla? Potom určitě vyzkoušejte salát Gado gado. Tento velmi chutný, zdravý a sytý pokrm pocházející z indonéské kuchyně patří k petici indonéských národních jídel, která byla v roce 2018 vyhlášena indonéským ministerstvem turistiky.
4 porce
Omáčka:
Fazolové lusky omyjeme, odkrojíme stonky a spodky asi 3 mm na každé straně. Potom blanšírujeme v horké vodě 3 minuty, scedíme a hned přendáme do ledové vody (vody s ledem). Ostatní zeleninu nakrájíme na nudličky. Překrojíme rajčata, vajíčka uvaříme natvrdo a oloupeme. Tofu a tempeh nakrájíme na proužky nebo kostičky a dozlatova opečeme na oleji na pánvi. Jemně dozlatova pak opečeme i arašídy. Přidáme zbylé suroviny spolu s horkou vodou a mícháme, případně krátce zahříváme, dokud se cukr nerozpustí. Potom rozmixujeme a vzniklou omáčkou přelijeme salát. Jemně promícháme. Podáváme s vajíčkem, pikantnost regulujeme množstvím feferonky.