Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614

Košík je prázdný

CIZRNOVO HOUBOVÝ NÁKYP

3. 12. 2018

Cizrna je je vynikající potravina, která ze všech luštěnin patří mezi nejsnáze stravitelné. Na rozdíl od fazolí či hrachu nenafukuje, je doslova nadupaný bílkovinami a ocení ho i vegetariáni. V kombinaci se zdravými houbami tak vytváří nejen nesmírně chutnou, ale také výživnou podzimní specialitu.

CIZRNOVO HOUBOVÝ NÁKYP

Obsah

Co budeme potrebovat:

  • 200 g uvařené cizrny
  • 100 -150 g tykve hokkaido
  • 200 g hub, pokrájených
  • 1 malá paprika kapí, pokrájená na kostičky
  • 20 g petrželky, posekané
  • 10 g posekané natě tymiánu
  • 3 vejce
  • 20 g másla
  • sůl a pepř

Postup

Na másle zpěníme cibuli a stroužky česneku, přidáme pokrájené hřiby a opečeme je dozlatova. Odložíme na talíř a do té samé pánve přidáme dýni a s trochou vody uvaříme doměkka( cca 5-7 minut). Smícháme s ostatními ingrediencemi a dáme péct do formy na 200 st C na cca 25-30 minut.

cukina, šampióny, vajíčka, paprika, cícer

cukina, šampióny, vajíčka, paprika, cícer v miske

cícerovo hubový nákyp vo forme pred pečením

BMI KALKULAČKA

Nevíte, jakou velikost porce si vybrat?
Stačí pár kliků a jste v obraze!

Vypočítat velikost porce

PŘÍMO K OBJEDNÁVCE

Už jste si vybrali svého favorita?
Neztrácejte čas a KLIKNĚTE!

Rychlá objednávka

Pokud se vám obsah líbí, sdílejte

arrow-up