Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Jeho ambice a pokora se projevily také na Incheba Gastro Cupu 2014, kde získal bronz.
Kromě své práce působí také jako externí lektor pro CHEFPARADE v Bratislavě. Stále se učí a postupuje.
Raňajky:
Nátierka z cíceru s jarnou reďkovkou a celozrnným chlebom
Desiata:
Šalát z čerstvého ovocia doplnený mätou
Obed:
Roláda z kuracích pŕs plnená špenátom podávaná s chrenovo zemiakovým pyré
Olovrant:
Slaný tvarohový koláčik
Večera:
Šalát z pohánky s jarným pórikom, hroznom a mrkvou
Raňajky:
Omeleta z váječných bielok s hráškom, čierny chlieb
Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom
Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou
Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím
Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa
Raňajky:
Ovsená kaša s čerstvým sezónnym ovocím
Desiata:
Biely jogurt s lesnými plodmi
Obed:
Pomaly dusený krk na červenom vine s celozrnnou tarhoňou
Olovrant:
Hubová štrúdla s kôprovým creme fraiche
Večera:
Celozrnný wrap s čerstvou zeleninou a morčacími prsiami
Raňajky:
Tvarohová nátierka s čerstvou pažitkou a štvorzrnným BIO chlebom
Desiata:
Nastrúhane jablko so škoricou a orechami
Obed:
Filet sumčeka amerického s mätovo-hráškovym pyré
Olovrant:
Šalát z čerstvej kapusty so strúhanou bielou reďkovkou
Večera:
Zapekaný baklažán s paradajkami a tofu
Raňajky:
Omeleta z vaječných bielkov s hráškom, čierny chlieb
Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom
Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou
Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím
Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa
Nevíte, jakou velikost porce si vybrat?
Stačí pár kliků a jste v obraze!