Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Dobře vařit je umění. Vyžaduje vášeň, představivost a talent. Pokud je však nebudete rozvíjet, daleko se nedostanete. Šéfkuchař pro Slovenskou republiku společnosti Unilever Slovakia, potravinářské značky KNORR, kterého můžete vidět při přípravě pokrmů v regionech Slovenska.
Vystudoval v Martině a později pracoval v dalších evropských zemích (Švýcarsko, Německo, Rakousko).
Je absolventem různých gastronomických kurzů (Německo, Česká republika, Singapur), Yves Thuries Culinary Academy - odborné školy pro profesionální kuchaře s mezinárodním certifikátem.
Jaro je zastáncem zdravého životního stylu, a proto s radostí přijal nabídku společnosti easyDiet na spolupráci.Jako skvělého profesionála, který miluje své řemeslo, ho však nejvíce baví škola vaření.
Nedávno se stal spoluzakladatelem a místopředsedou občanského sdružení Přátelé italské a slovenské kultury, jehož hlavním cílem je založení soukromé střední odborné školy Pressburg Demeter School.
V blízké budoucnosti se můžeme těšit na první prestižní školu vaření a kulinářství na Slovensku.
Snídaně:
Cizrnová pomazánka s jarní ředkvičkou a celozrnným chlebem
Svačina:
Čerstvý ovocný salát s mátou
Oběd:
Kuřecí prsa plněná špenátem podávaná s křenovo-bramborovým pyré
Olovrant:
Slaný tvarohový koláč
Večeře:
Pohankový salát s jarním hráškem, hroznovým vínem a mrkví
Snídaně:
Vaječná omeleta s hráškem, černý chléb
Svačina:
Jogurtový nápoj se sušenkou
Oběd:
Masové a rýžové koule v rajčatovo-olivové omáčce s vařenými brambory a čerstvě nasekanou petrželkou
Olovrant:
Tvaroh s medem a ovocem
Večeře:
Brokolicové lasagne s kousky uzeného lososa
Snídaně:
Ovesná kaše s čerstvým sezónním ovocem
Svačina:
Bílý jogurt s lesním ovocem
Oběd:
Pomalu dušená krkovice na červeném víně s celozrnným estragonem
Olovrant:
Houbový závin s koprovým creme fraiche
Večeře:
Celozrnný obal s čerstvou zeleninou a krůtími prsíčky
Snídaně:
Tvarohová pomazánka s čerstvou pažitkou a čtyřzrnný bio chléb
Svačina:
Strouhané jablko se skořicí a ořechy
Oběd:
Filet ze sumce amerického s mátovo-hráškovým pyré
Olovrant:
Salát z čerstvého zelí se strouhanou bílou ředkví
Večeře:
Zapečený lilek s rajčaty a tofu
Snídaně:
Vaječná omeleta s hráškem, černý chléb
Svačina:
Jogurtový nápoj se sušenkou
Oběd:
Masové a rýžové koule v rajčatovo-olivové omáčce s vařenými brambory a čerstvě nasekanou petrželkou
Olovrant:
Tvaroh s medem a ovocem
Večeře:
Brokolicové lasagne s kousky uzeného lososa
Nevíte, jakou velikost porce si vybrat?
Stačí pár kliků a jste v obraze!